19 Iunie

„Nu tot ceea ce este privit în faţă poate fi schimbat, dar nimic nu poate fi schimbat până nu e privit în faţă.” – James Baldwin
 

Cei 12 Pași sunt formulați astfel cu un scop precis. Există această tendință de a sări de la Pasul 1 la Pasul 12. Programul nu funcționează așa. Scopul fiecărui pas poate fi descoperit de fiecare dintre noi atunci când le acordăm șansa să „lucreze” în viața noastră. Programul acesta spiritual este un  program pe viață, al vieții. 
   Și da, este necesar să ne privim viața în față. Uneori nu este ușor, și chiar și în cazul pașilor 4, 5, 9 avem nevoie de curaj. Dar rezultatul merită pe deplin. 
   Și este adevărat  că resentimentele, fricile, comportamentele compulsive, modurile vechi de gândire și altele asemănătoare sunt acolo, dar pe lângă acestea există și iubire, bucurie, pace, seninătate și altele asemenea. 
   Putem alege să ne trăim cu adevărat viața sau nu. Viața poate fi o căutare interesantă, cu multe satisfacții și multe descoperiri. 

Pentru astăzi: 
Aleg ca promisiunile recuperării să fie ale mele, pentru că mi le doresc. Iar acest program reprezintă un set de intrucțiuni care mă îndreaptă spre ele.

Comments

Popular Posts