25 Iunie

„Oamenii cărora nu li s-a întâmplat niciodată nimic, nu pot înţelege lipsa de importanţă a evenimentelor.” – T. S. Elliot

Dacă dorim să ne privim viața ca și cum ar fi un film din cinema, nerealist, uneori fără dificultăți, atunci ne putem simți destul de răniți, poate pierduți. Ți-ai spus vreodată: „Doar dacă aş avea asta şi asta, aş fi bine.”, sau poate: „Doar dacă mi s-ar întâmpla ceva anume, viaţa mea ar fi mai bună.” și altele în acest context? În viața reală viața se întâmplă. Există anumite evenimente destabilizatoare. Însă, posesia unor obiecte sau angajarea în activităţi exterioare, mâncatul, te pot doar distrage de la ceea ce se întâmplă în viața ta. Sentimentele de insecuritate, frustrare, mânie, frică apar uneori și ele sunt ale noastre. Rămân în noi până le acordăm oareșce atenție. Asemenea situații nu pot fi rezolvate din afară.

Pentru astăzi:
În recuperare viața mea este cu siguranță mai bună. Cel mai important lucru pe care îl pot face astăzi este să fiu atentă la mine, să observ ce se întămplă cu mine și să acționez în această direcție.

Comments

Popular Posts